Semanurozgan mhndshnm Kanamam başladı 4 haftada 6 haftaya kadar devam etti hastanede yattım 3 gün sonra çıktım beynimde kis var benim o yüzden orası bakıyor yüksel Oğuz doktor çok çok iyi ama zaten asistanlar bakıyor doktor çokta önemli değil hangisi rast gelirse ona Alicam
mhndshnm Semanurozgan evet yüksel hoca bence de çok iyi. Gecmis olsun sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci 🤲🤲
Ozlem_o6 Arhbn aaa bizde gurgan kliniğe gidiyoruz. Kaç haftaliksiniz. Hangi hocaya muayene oluyosunuz
Zelsonr Sedaaaa2 Valla ilk zamanlardan 20+5 haftaya kadar yani detayliyi da orda olduktan sonra duyduğum şeyler ve araştırmalarımla hastanemi değiştirdim. Etlik zubeydeye gidiyordum. Şimdi Sami ulus Beştepe Hastanesi’ne geçtim çok memnunum şükürler olsun inşallah da böyle iyi ve güzel devam eder. İmkanın varsa etliğe gitme💚
Annesininbitanesi1 Zelsonr merhaba etlikten memnun muydunuz bende şuan oraya gidiyorum 16 haftalığımda
Sedaaaa2 Zelsonr ben daha hastaneye gitmedım bugun özele bi gidicez ne ne degil kac haftalık hiç bişe bılmıyoruz bı ogrenelım dedık bende ya şehır hastanesi ya da sizin dedıgınızı dusunuyorum
Beste0636 Sedaaaa2 bence henüz erken folik asit alıp başlayın keseniz görünmeyebilir, 7. Haftada gitseniz hem kese görünür hem kalbini duyarsınız
Sedaaaa2 Beste0636 bugun ozele gidicez bi hiç doktora gıtmedık daha bi gidelim dedık 4+5 gozukuyor uygulamada su an en azından bı fıkrımız olsn dedık
Divrimmm Söğütözünde TOBB hastanesi yanında Dr.Tamer Bilensoy özel kliniğine gidiyorum öğrendiğim ilk anda gittim doktoruma ve çook memnunum 🙏
sinem-coskun Ankara şehir hastanesi Necati hoca diyorum. Ben çok memnunum. Hem devlet hastanesi hem özele gidiyorum. Tahlil tetkikleri devlet hastanesinde yaptırıyorum. Özel Eryaman Hastanesi Levent Hocaya da kontrollerime gidiyorum. 2 sinden de çok memnunum.
EeeA sinem-coskun kac haftalıksınız bende 2. Testı sehır hastanesınde yaptırdım hem sonuc hemmkontrol ıcın necati beye randevu aldım ıkılı test yaptırmısmıydınız sehır hastanesinde
Zelsonr Sedaaaa2 Yaaa maşallahhhh daha çok yeni😂🤭💜inşallah doğurdum postunu görmek de nasip olur hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲
Sedaaaa2 Zelsonr amin amin inşallah ya ama kis varmıs sok tarafımda cok onemli degıl dedı dogumda kaybolur ya da 3 ay sonra gider hamilelik kisti dedı