Eyloo11 MinikKoala41 1 tane kızım var zaten teşekkür ederim geçen ay kaza kurşunu oldu fakat tutmadi demek ki nasip saolasin
eylusko Eyloo11 deli gibi adet sancısı çekip adet olmayı bekliyordum 2 gün geçmişti ama hamile olmama ihtimal vermiyordum. çünkü %100 her ay ki adet sancim vardı. 2. günün aksamı arkadaşım ısrarıyla test yaptık. asiri belirgin 2 çizgi…. hamileymisim😂🥰😻
Eyloo11 eylusko iki saattir ağrı çektim ped taktım baktım yok peceteyle sildim öyle gördüm nasıl bişey anlamadım ilk defa başıma geldi
Nurklc38 Eyloo11 benim adet sancım gibi ağrılarım oldu canım karnım felan çok ağrıyordu ara ara sancılar geliyordu sonra geçikince test yaptım
-Sinem- Eyloo11 akıntı da hamilelik belirtisi diyorlar ama beyaz kremsi gibi olunca yani hayırlısı olur umarım
La_Liberte Eyloo11 ben hamile kalmadan bir ay önce aynı şeyi yaşadım normalde olmazdı böyle bir durum. İnşallah ya üstüne görmüşsünüzdür ya da bi dahaki ay hamilelik olur. Çok gördüm bu şekilde.
hellobaby0 Eyloo11 5₺ Liklerden değil erken gebelik testi planlar varsa 20₺ falan onlardan yap daha doğru sonuç veriyor diğerleri adet geçtikten sonra yapılıyor bu benım dediğim adet olmadan önce
Minederin Eyloo11 benim öyleydi cnm adetime az kalmıştı sürekli sancım vardı adet olacağım gün test yaptım çift çizgi kan verdim vardı yeniydi daha
Oznrasl Eyloo11 adet günü olmaz o agrı adet gününden sonra olmaya başlar cunku ben ıkı bebegımdede yaşadım bu durumu
Minigimm0611 Eyloo11 Ben 2gün geçmişken öğrendim benimde adet belirtilerim vardı oyüzden öylesine yapmıştım ama pozitif çıktı ve hamile oldugum halde 2-3 ay adet dönemlerinde ağrı çektim biraz
Dmndmn Eyloo11 been,adet günüme kadar adet sancısı,hissi hissettim hep.Hamilelik aklımdan geçmedi hiç.1 gün gecikti test yaptım hemen çift çizgi beliriverdi 😊
Damlada91 Benimde bugün adet günüm yumurtlama gununden beri sancım vardı bel ağrımda sabah test yaptım negatifti böyle olup sonra pozitif goren varmi