Susamtanem2 Mervecee 65 le hamile kaldığım genelde bunla hesaplanıyor diye biliyorum ama verip aldığımı da hesaplıyorum iki şekilde de aslında çok değil hem çok olsa nolur yaaa bı insan getireceğiz dünyaya
Saripapatyam1 Mervecee ikinci hamilelik 28 haftalık hamileyim +10 kilom var 🤷♀️😂 odemim de var ellerim ayaklarım her görenin şişmişsin demesinden biktim artk sanki ben farkında değilim de bilerek şişiyorum gibi 😄
Mom0891 Mervecee Eşim eve tartı almış 59 ile hamile kaldım ,19 haftam🌸2 kilo aldım😂😂 kör olası tartıyı gördükçe çıkıyorum bakıyorum kaç olmuşum😂
Zormama 30.haftada 9 kilo almistim 67.8dim.. sonra 71.5 oldum 35.haftadan beri saglik sorunlarimdan ötürü kilo veriyorum su an 39.haftadaym 67.5 im.
Seymanur0707 Mervecee ilk kızımda +35 le doğuma gitmeyi başardım 😥 ikinci kızımda +15 şu an 20+6 haftalık hamileyim +2,6 kg sonlara doğru aşırı kilo almam inşallah
Ayseonay Bende 31 haftalık oldum 53 buçuk ile başladım 56 bucuk olmusum 3 kilo ile devam ediyorum bebeğim besleniyor mu diye artık endişelenmeye başladım bir aydır ayı kilodayım
Emsare 28 hafta 7 kg almışım 55 ile hamile kaldım. daha evvel iki gebeliğimde de 12 aldım. Yine aynı alsam çok iyi ama bence 15 olur çünkü aşırı iştahım açık bu kez
BorasMom 27.haftada +4 kilo ve aşırı ekmek tüketiyorum acaba tartım bozuk mu diye şüpheleniyorum ? 🙈😂
ozlmayktkrmm BorasMom bende 4.5 civarı aldım heeşeyde yolunda sadece fazla tatlıya tuzluya abanmıyorum😃😂
Eda115354 Mervecee 22. Haftamdaylen tartıldığımda 4 kilo almıştım sadece sonradan sıcaklar başladı el ayaklar ödem tutmaya kilo da almaya devam edince şu an 35 te 15 almışım 🥲