KucukAnne538 Ben sanki daha erken haftalarda bile hissettim yani 12. Haftamdan sonra, 2. Gebeliğim bu o yüzden bu kadar erken hissediyor olabilir miyim yoksa hissetmek istediğim için mi böyle hissediyorum yine😂🤷🏻♀️
Butterflyy1 KucukAnne538 ben cok erken hissetim balik gibi kaydi resmen benimde 2. Gebeligim ilkinde cok gec hissetmiştim
Beyzalpay KucukAnne538 benimde ikinci gebeligim 11. Haftada falan hissettm acaba bnmi yanlis hissedyrm cok erken diye dusunmstm 😂
Masalinannesi1 KucukAnne538 kızımı 20. Hafta da hissetmiştim bu ikinci gebeliğim 12+3 ama 11. Haftadan itibaren sanki hissediyorum ani bi elektrik çarpması gibi sanki 😀😀 herkes çok erken hissetmezsin diyo gene de bilmiyorum
Elcnbykckr KucukAnne538 canım bende 13.haftam bitiyorken hissetim 2kez balık kayar gibi sonra bir daha hissetmedim suan 16olduk sanki karnımın bazen biyeri hafif sivrilesiyor gibi oluyor sonra iniyor hop diye. Ama tekrar o hissetmeyi hissetmedim açıkcası
KucukAnne538 Butterflyy1 Bende sanki tekme gibi hissediyorum ama 1 kere oluyor öyle aman aman değil tabi de tek 1 kez sanki çarpıyor gibi 😂🥲
Meryem80 KucukAnne538 benim de 3. Gebelik bende 11. Haftada hissetmeye baslamaıstım anlık elektrik carpiyor gibi oluyordu arada doktora sordum bebegın hareketleri annesi korkma demıstı
KucukAnne538 Meryem80 Yaa çok güzel o zaman erken hissetmek kızımda geç hissetmiştim ben o yüzden garip geldi bu sefer🥲💙
KucukAnne538 Masalinannesi1 bende kızımı o haftalarda hissetmiştim bunu da 12. Haftadan beri hissediyorum yaa cok garip geliyor erken hissetmek🥲
KucukAnne538 Elcnbykckr Bende çok çok nadir hissediyorum birkaç günde 1 kere sadece o bile yetiyor ama 🥲💙
Elcnbykckr KucukAnne538 bazen hissetmek değilde biyer şişiyor gibi sivriliyor 20saniyr sonra geciyor onu damı hareketten saymam gerekir 2.gebeliğim ama unutmuşum çoğu şeyi 🙈
Annesininbitanesi1 KucukAnne538 benim daha ilk 16 haftadayım ne zaman hissederim acaba elimi koyunca batıyor gibi hissediyorum ama bastırınca başka birler hissetmiyorum şuan normal mi merak ediyorum
KucukAnne538 Annesininbitanesi1 Evet normal tabiki ben ilk gebeliğimde 19-20. Haftalarda hissetmiştim ☺️☺️
Cagatay7 Ben 15+6 da hissettim ama bildiğin tekme attı gibi ve 2 kez tekrarladı hatta elimi koyduğumda 2 de elimle de hissettim hareketi. Ve çok eminim bebek hareketiydi doktorlar nasıl 20 haftaya kadar mümkün değil diyo anlamıyorum.
Ozlemvardar Ben de 14 haftalık hamileyim iki gündür hissediyorum 😍🙏 Oğlum da 18 haftalık hissettim💙 Şimdi kızım olacak 14 de hissettim💜 Ben de acaba mi diyordum ama demek ki hissediyormusum
Umudayolculuk36 KucukAnne538 bende 15haftalık sanki vuruyor biranda acıyor irkiliyorum sonra geçiyor göbek altımda 🙃🙃