ZeynepUstaaa Sevtugm ben ağızdan kullandığımda aşırı baş dönmesi halsizlik hatta baygınlık yaptı o yüzden fitil olarak kullandım
Pelit7 Sevtugm Oral olarak kullanıyorum doktorum böyle önerdi ve gece uyumadan hemen önce iç sersemlik baş dönmesi yapar ama güzel uyumanı sağlar dedi. Her hekim farklı kullanım tipi söylüyor bence doktorunuza danışın bunu en sağlıklı bilgiyi o verir.
Kararsizinsan Sevtugm doktorunuz ne dediyse sizin durumunuza o uygundur ama fitil kullanmak en etkilisi. Bence lekelenme varsa da kesinlikle fitil
betlkrkmaz Sevtugm ben fitil olarak yapamıyorum kanamam olduğu için sanıyordum orası yara cesaret edemiyordum ağızdan alıyorum hala daha ağızdan alıyorum doktor alabilirsin dedi bende yan etkisi olmadı hiç
Sevtugm Aylinsemih pardon da ben de danıştim doktoruma tabiki soracam. O zmn buraya bisi yazmayalım bu tarz cevaplar alacaksk. Yaşayan tecrübeli insanlar var konu hakkında yaşantınız yoksa yazmayin. Yeterince stresliyim neyse ya
Elifim_17 Bende 25 haftaligim detayli da rahim agzini kısa gördü doktor. Kendi doktorumda progestan baslatti her aksam yatmadan fitil olarak kullaniyorum carsamba kontrole gidicem bakalim rahim agzi uzadi mi bakacak doktorum.
Aylinsemih Sevtugm eczanede çalışıyorum oyuzden soyledim terlemenin bi anlamı yok insan gibi sizi düşünüp doktoruna danışın diyoruz herkezin farklı kullanım şekli
Sevtugm Tecrübesi olup yazanlara cok tesekkur ederim. Haftaici doktorumada sorup fitil olarak başlayacağım.