Twolittlebabies Kızlar merhaba biz 14+0 olduk bugun. İkinci gebeliğim, son birkaç gündür hareketlerini hissediyorum gaz vs değil olsa anlarım resmen minik minik bebek hareketleri. Bu haftalarda hisseden var mı acaba :)
Meless Twolittlebabies ikinci gebeliğinizse hissetmeniz normal😊 benim ilk gebeliğim 16.haftada hissetmiştim :)
fethiyeli48-48 Twolittlebabies ben 14 de hissettim kuzum böyle minik minik cimcik hissi gibi pıt pıt gibi oluyordu nadiren
Piremses0 Twolittlebabies beeeen 🥳 16 haftalık oldum ilk başta gaz felan sanıyordum ama bildiğin bebeğim yani pıt pıt vuruyor hafif hafif karnımda yumuluyo bi tarafta toplanıyor felan filan 😍✨♥️😃
Twolittlebabies Meless ilk gebeliğimde 19. Haftada hissetmiştim ama bunda 14 de hissettim eminim gaz olmadığına 😂
Twolittlebabies fethiyeli48-48 ya evettt tam olarak öyle ama kime desem gazdır o diyor hayır ben anlarım öyle olsaydı diyorum inandıramıyorum kimseyi ☺️
fethiyeli48-48 Twolittlebabies yok kuzum haraket o cünkü benim o şekilde devam etti haraketler sadece daha kuvvetlendi suan 23 haftalığız haraket olduğunu kesinlikle düşünüyorum boşver milleti