Kararsizinsan Kizlar selam, decavit ve balik yagini ayni gun kullanan var mi? Bide doktorun birtanesi balik yagi pahali onun yerine gecer dedi ve d vitamini damla verdi ama ben anlamadim d vitamini ile balik yagi niye ayni sey olsun ki? Sormayi da unuttum
Prensesiminyolculugu Kararsizinsan Decavit yerine iMom kullanıyorum ben içerisinde balık yağı da var ektradan vitamin içmeye gerek kalmıyor
Krtalzyn Kararsizinsan bnde hem balık yağı hem decavit kullanıyorum birini öğlrne doğru içersem birini akşam içiyorum birbirine yakın olmssın diye hatta bazen aklıma gelirse d vit damla var kahvaltıda dsmlatıyorum yani
ebrugk Prensesiminyolculugu ben ıMom içeriğine baktım. Bir tablette ne kadar balık yağı var yazmamışlar. Size doktorunuz mu önerdi
Aylinsemih Prensesiminyolculugu imom omega sadece balık yağıdır sağlıkciyim decavit ile birlikte alıyorum bilginiz olsun
Merve6hg Valla ben hem balık yağı,hem dvitsmini,hem kan ilacı,hem magnezyum,hem selenyum,hemde tiroid ilaçlarımı aynı gün içiyorum
Kararsizinsan Merve6hg benim dr d vitamini ve magnezyum vermedi.. bi ssk doktoruna bide ozelde ki dr a gitmistim ikisi frkli sey soyledi
cocoblog ben hergğn birlikte kullanıyorum ekstra demir ikacıda kullaıyorum doktorum hepsini bir kullan dedi
Busra_korkmazz Her gun devit3 ten 6 damla decavit omega3 magnezyum kan hapi sabah aksam progestan kullaniyorum..
Hsrt1 Busra_korkmazz kacinci haftada verdi bunlari acaba? Ben 13 haftamdayim ama doktor 17. Haftada vercem dedi hala folik asit kullaniyorum ben
Prensesiminyolculugu ebrugk evet Decavit kullanıyordum onun içeriği biraz eski dedi başka doktor yazmıştı bu doktorum iMom ile devam edelim dedi
Leylaakcay @Kararsizinsan Sabah balık yağını aksam DECAVİT içiyorum ben ikisini aynı anda yutmuyorum ikisi de günde 1 kere zaten
Kararsizinsan Merve6hg ssk da yaptirdim. ama ozeldeki dr uma da gosterdim. 2 side ayni tahlile gore yorum yapmis oldu yani
Busra_korkmazz Hsrt1 12. Haftada folik asit kestik, herkes kesiyor onu doktorunuza danisin bence.. omega devit 3 decavit 12. Haftada basladim magnezyum 15. Haftada basladim demirhapi 19. Haftada basladim progestan bastan beri iciorm
Emirinannesi34 Kararsizinsan ben korona geçirdiğim dönemde kullandım bebeğe takviye olsun diye. Doktorum sonra bıraktırdı decavitte birsürü vitamin mineral var dedi
Hsrt1 Busra_korkmazz doktora sordum. 16 . Haftaya kadar folik asite devam et dedi. Sonra vericem dedi. Decavit icinde kullanma dedi doktor. Ben anlamadim ya
Prensesiminyolculugu Aylinsemih olur mu öyle şey içerisinde Decavitte bulunan destekleyici vitamin ve mineraller de var yeterli oluyor
Elifkskl Kararsizinsan ben daceviti bıraktım balık yağına başladım decaviti içinde ki herşey onda da var