Melek_yrc Kızlar reglimi 2 gün geçmişti betam 2160 çıktı böyle yüksek çıkması normalmi?? ultrasonda kese de gözükmedi 5 gün sonra tekrar gel dedi keseyi görelim dedi bilgisi olan varmı ilk gebeliğim hiç bi bilgim yok kese ne zman gözükür v.s.
Sirinn__ Melek_yrc 3000 binlerde falan kese görünüyor canım bazı doktorlar 2500 de falan da gözükür diyor 5 gün sonra gittiğinde görürsün inşallah keseyi 🥰🥰
BegumIscanTunc Melek_yrc normal canım reglim 2 gün geçmişti 2807 çıkmıştı 4. Günde 4887 çıkmıştı şuanda 36+6 hafta olduk bile 🤭 hayırlı olsunlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
YarenG Melek_yrc Benim geç döllenme olmuştu hamileydim ama kese gorunmemisti görünür bu gittiğinizde hayırlı uğurlu olsun 🙏 ama farklı bir durum varsa bilemiyorum
GulcanDongel Melek_yrc benim 4 gün geçti 1333 çıkmıştı, 3gün sonra gittiğim de iki kese göründü. Bi hafta gittiğim de kesinleşmişti.
BegumIscanTunc esratpl Rabbimin izniyle inşallah canım üzgün işareti hiç güzel olmadı ama rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲
Melteminkuzusu Melek_yrc 3 gün geçtiğinde Melek_yrc 3 gün geçti 2338 cildi 5 gün sonra kese göründü 9 inşallah kalp atışı dedi doktor