Zynp3418 Arkadaşlar 15 günlük bebeğe kaç cc mama/süt vermeliyim ve ne sıklıkla ? Sizler kaç cc ile beslediniz yardımcı olur musunuz ?
gizemdogan Zynp3418 doktor bana 30 dişinin kavuğuna yetmez demişti 60 CC veriyordum şimdi 2 bucuk aylık oldu hem meme hem 90 CC mama ile besleniyor paşam
kurtaricimelekk Zynp3418 30 CC ile başladım artı emiyordu. Sütüm cok fazla değil mamayı şimdi 100 CC yapiyorum günde 1 veya 2. Bazen hepsini içiyor bazen icebildigi kadarını içiyor
Su123 Zynp3418 evet ama benim kzım zayıftı midesi küçük dedi doktorum arttırabilirsin 60 ver sonra 90 doymasa 120 yap
Zynp3418 gizemdogan ben de 60 veriyorum ama aç mı kalıyor diye korkuyorum çünkü bebeğim çok zayıf doğdu ve hala zayıf
gizemdogan Zynp3418 ağlamıyor ve uyuyorsa doyuyordur canım merak etme. Bir de bez sayısından anlayabilirsin doyduğunu
kurtaricimelekk gizemdogan mamayı ek takviye olarak veriyorum çünkü tüm gün beni emiyor. Sütüm yetersiz geldiği için ekstra mama veriyorum. Ana gıdası mama değil öyle olsa tabiki az günde 2 defa 😄