Betulberrak Merhaba kizlar ben 10 haftalik hamileyim. 7.haftamdan beri mide bulantilarim cok yogun. Ne kusma var ne ögürme. Zaman zaman siddetli kasık agrilarim var bunlari yasayanlar ne kadar sürdü sizlerin💕
Denizyildizii Betulberrak kasık ağrısı yaşamadım ama hala midem bulanıyor 22. Haftadayım😖 aşkamda ilacı içmeyi unuttum yandık bugün😄
Ebruaksoylu Betulberrak ilk üç ay sürüyor canım ama sonra geçiyor benim şimdi son aylarda mide bullantilarim fazlasti ilk ayları midem yanıyordu affedersiniz labovaya gidiyorum arada
oykumm_1233 Betulberrak bende 10. haftamdayım mıde bulantısı degıl ama kasık agrısı hemen hemen her aksam ustu yasıyorum bazen uzun suruyor gecmıyor endıselenıyorum bende 🤷🏼♀️
Sevgi979 Betulberrak 12. Haftadayim eskisi kadar cok olmasada agrilar yokluyo hala aradabir. Normal mi bende bilmiyorum ilk gebeligim ama bulantim olmadi benim
Betulberrak Denizyildizii ilaci aksamdan mi iciyorsun canim. Hergun iciyormusun ben mumkun oldukca kullanmamaya calisiyorum ama zorlaniyorum mide bulantim cok fazla
Betulberrak oykumm_1233 benimde oyle canim kasık agrilarim şiddetli oluyor arada. Endiseleniyorum bende doktorum normal diyor
Denizyildizii Betulberrak prilam akşamdan içiliyor. Gündüz içildiğinde uyku yapıyor. Hamileler için üretilmiş bi ilaç zararı yok yani. Hergün içiyorum arada unutuyorum böyle🙈
Tggba Betulberrak 3. Aydan sonra hafifleyerek geçecektir ama 6 ayımda benim bulantilarim tekrar baslamisti iki hafta falan sürmüstü