Ruyaruya12_ Benim daha 33 hafta , kız bebe .. tutamıyoruz yerinde 🤣 illa geleceğim diyor . Sancılar, rahim ağzını kısaltmalar bi havalar 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Keşke bende yaaaa 39 hafta oldu doğmadı diye ağlasam 🤭
benanerva Ruyaruya12_ sizinkide kötü. Rabbim bundan geri koymasın sınamasın inşallah. Herkesin durumu derdi ayri valal
Kmndas benanerva bebeğiniz kaç kilo acaba benimde doktorum erken doğurabilirsin dedi ama sizin gibi beklemekten korkuyorum 34. Haftada 2700 dü şimdi o haftalara kalırsam kilosu çok artacak sezeryan olacak diye korkuyorum
midekoruyucu benanerva biz hiç prenses demedik hep sidikli dedik 😂 belki de o yüzden kızıyor bize gelmiyor 😂😂😂😂
depsizoo midekoruyucu Kıza niye sidikli diyon terbiyesis dopunca sidikli olursa görürsün kızar tabi 😁
benanerva midekoruyucu ay biz nazladik da noldu yine gelmiyor. 2 gundur de gun icinde pek hareketli esim diyor bak orda tek basina oynama gel disarda birlikte oynariz bilmem yok anam yok delirtcek beni
Selcann benanerva kişiden kişiye bebekten bege değişiyor bu durum bence ya ben 38 de doğurmuştum kızımı hiç beklemiyordum hatta daha var diye düşünüyordum 😂
benanerva Selcann bende 38 de olur diyordum. Yani herkes oyle diyordu. Suan gelmemekte israrci napsam bilmiyorum