metehaninannesiii 28 haftaligim son bir kac gündür uyuyamiyorum sıcaklardan değil ama ev çok serin tam uyulacak yer ama ben uyuyamiyorum dönüp duruyorum öyle uyumayınca da basim felaket çatlıyor sersem gibi dolanıyorum benim gibi olan var mı ne yaptınız da geçti
co2041 metehaninannesiii 27.haftadayım ben de 2 gündür gece uyuyorum ama gece yarısı uyanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum sıcaklık falan da değil bir derdim de yok neden bilmiyorum. Uyuyamadıkça huzursuz oluyorum😔🤷🏼♀️
Pelinbyrktrlr metehaninannesiii 34.haftadan bildiriyorum geçmiyor, neredeyse 30.haftadan beri uykusuzum😃
metehaninannesiii co2041 hah valla bende öyleyim yatağın içinde donup duruyorum döndükçe karnım ağrıyor gözlerim gece fal taşı gibi mübarek hiç uykum yok gibi ama sersem gibi dolanıyorum evde basim ağrıyor
Pelinbyrktrlr metehaninannesiii Vücut kendini doğum sonrası yaşayacağımız uykusuzluğa hazırlıyormuş öyle diyorlar 😬
metehaninannesiii Pelinbyrktrlr ayy daha benim doğuma da var mübarek 2 ay var gerçi 2 ayda anca alışırım uykusuzluğa da
Pelinbyrktrlr metehaninannesiii Ben son 3 haftadır sanırım 3-4 saat uyuyorum totalde. Ama alıştım artık ancak alışıyorsun gerçekten