Prenseslerinannesii Bugün itibariyle 19+0 olduk ama hala bebeklerimin hareketini hissetmiyorum ya var mı daha geç hisseden 😕 beklemeli miyim biraz daha ? Yoksa doktora danışmalı mıyım?
NigarFerec Prenseslerinannesii simdi 25+4 deyiz cok net hiss ede biliyorum hatda bakinca bile gorunuyor
Melike Prenseslerinannesii İlk gebeliğim 21. Haftamda hissettim. Hissedersin merak etme 🌸 belkide atıyo sen hissedemiyorsun. Annemler hep ilk göz seğirmesi gibi olur diyorlardı ama ben yine anlayamadım 😂 21 de kesin olarak bir pıt pıt görünce anlayabildim 🙊
Prenseslerinannesii Benim de ilk gebeliğim herkes geç hissedersin dedi ama daha da mı geç olacak yoksa artık hissetmeli miyim 😔
Leylaakcay @Prenseslerinannesii normal canım 23 de yeni yeni hissetmeye başladım oda nadir yani. Şimdi de 24 de ara ara. Sıkma canını
Prenseslerinannesii Leylaakcay teşekkür ederim ya bazı hamilelik uygulamalarında hareketi hissetmezseniz doktorunuzu bilgilendirin yazıyo. Korktum bende 😔
Tuba0909 Haftamda bende aynı şeyden kaygilaniyordum 24. Haftaya kadar hissedememen normal demişti doktorum merak etme sende hissedersin şimdi 29+1 olduk hop hop edip gece bile uyandiriyo benim cimcime 😇
Prenseslerinannesii Melike evet herkes bir şey kayıyor gibi çok hafif başlıyor ilk hareketler diyo ne bileyim belki de dediğin gibi ben hissedemiyorum 🧐
Melike Prenseslerinannesii Muhtemelen öyle. Doktorumda demişti oynuyor sen hissetmiyorsun ilk gebeliğin neyin nasıl olduğunu bilmeyince geç anlaşılıyor derdi. Gerçektende öyle ultrasonda da hareketli bir bebek diyordum nasıl hissedemiyorum 😂
Prmayse Benim doktorum bebeğin kilosu 500 gr geçmediği sürece hissedemiceğimi söyledi ve öyle de oldu. 24+2 hamileliğim 700 gr şuan bebeğim hissediyorum baya şuan ☺️