Zelsonr midekoruyucu Kız almıyor yaa ne kek ne pasta ne poğaça yok yok adamda almıyor bünyesi böyle 🤦 Hiç boğazına düşkün değil😞 Ohh sizin ne güzel uyumlu oluyorsunuz. Bizim absürt duruyor😞
Zelsonr midekoruyucu Ayy Allah ağzından duysun inşallah 🤲💜 Canım sıkılıyor yaa Tv’de hiçbişi yok telefonda yok evde yok otur otur bunaldım😞😞😞
Kuzucccum midekoruyucu ıns dilediğin gb olur doğumun 😘🙏 hurma falan yıyın iyi gelıyor dıyoelar denedin mı 😊
midekoruyucu Kuzucccum amin canım İnşallah 🤲🏼 Hurma yiyorum bol bol, suda kaynatıp suyunu içip taneleri yemek de işe yarıyormuş 🙈 onu da bugün denedim bakalım 😂
midekoruyucu Zelsonr doğum için geldi 🤗 ikimizde istanbuldayız ama ben silivrideyim, istanbulun bi ucu, onlar merkezde. Buraya gelmeleri arabayla 2 saat 🙈
Zelsonr midekoruyucu Çok iyi yapmışlar seninde kafan dağılır biraz. Hmm doğru o trafik zaten insanı yoruyor kalabalık şehir zor.
Gamzebrb midekoruyucu haha bi an çok sevinmiştim inşallah hemen alırsın kucağına kız evini taşıdın mı ne yaptın
midekoruyucu Gamzebrb 🙈 amin İnşallah canım bakalım kısmet ne zaman gelecek 🙈 yok daha taşımadım canım doğumdan sonraya kaldı etlüş gibi İnşallah, çok da iyi olacak benim için, bebiş de az toparlar böylece 🤗
BTSG04 midekoruyucu bu kafayı sevdim sen gezmek iste yeterki pimpirklilik yok 40 çıksın bilmem ne diye düşünme anı istediğin gibi yaşa 😊 benim minnak pek ağlamıyor aksine annesi gibi gezmeyi çok seviyor arabaya koyduğum gibi uyuyor eve gelene kadar 🧿🧿🧿🧿 sefan olsunn ohhh okadar coronada hamilelik çektik tabi sonrasında gönlümüzce gezcez 😍😍
midekoruyucu BTSG04 oohh valla maşallah cimcimeye 🧿😍 anası az kalsın yollarda doğuruyordu 😂😂😂 İnşallah bizim sidikli de uslu ni bebiş olur çok amin 🤲🏼😍 corona yüzünden tüm gebelik evde geçti gezmek artık hakkımız bence de 🙈