Kuzucccum midekoruyucu hahaha güldüm yaaa yalancının evi yanmış misali 😂😂 kaybol ortalıktan uzun ara sonra çat dıye çık doğurdum dıye jfjfjf
Azizinannesi2 midekoruyucu sen acı biber yiyince beben durmuyor sürekli acı yesene belki anne yeter geliyorum der 😂😂
rosatue midekoruyucu çok alakasız bir yere yazıyorum ama belki görmüşsünüzdür diye size sormak istedim. Hastane bebeği giydiriyor mu diye soran bir hanımefendi vardı yarım saattir postu arıyorum. Siz rastladınız mı posta acaba?
Zelsonr midekoruyucu Kötü bişi yok herşey yolunda ama kilom almış başını gidiyor. Kendime teselli veriyorum umrumda değil diyorum ama aklımın bir köşesinde yine dönüp dolaşıyor 😞😞
midekoruyucu Azizinannesi2 kızzz iyi aklıma getirdin bayadır yemiyorum, geçen ciğerciden acı kurutulmuş biber getirmiştim gidip yiyim bari 😂😂😂😂😂😂
Miumiu midekoruyucu Ben de 39+1 im gelen giden yok bugün muayenem vardı 2 cm olmuş açıklık ama bebiş kanala inmiyor😅 Doktor baya bir dürttü rahim sıyırma falan yaptı inşallah tetiklenir de sancılanırsın dedi 😂😂 Valla yoruldumm yaaa kilo da alıyor doğuramıcam bu gidişleee
midekoruyucu Miumiu yav bende açıklık da yok 😂 sizin gene varmış 🙈 tez zamanda doğar İnşallah bebiş 😍
Azizinannesi2 midekoruyucu ye ye hatta doğumun kolay bile olabilir çocuğuna gına gelir yeter çıkayım der 😂😂
midekoruyucu Kuzucccum 39+2 son 5 🤷🏻♀️ Doktorum 40ı geçirmicem en fazla 2-3 gün diyor, ben sezercik de suni de istemiyorum. Normaliyle gelsin İnşallah hemencecik, ama gelmiyor 😡
midekoruyucu rosatue ya kaldırmışlar galiba yorumumu bulamadım. Çok sinir oldum da yorum yapmadım ben o posta 😡
midekoruyucu Azizinannesi2 😂😂😂😂 hay aklınla bin yaşa 😂 görsün şimdi bakalım geliyo mu gelmiyo mu zillii 😈
Kuzucccum midekoruyucu ıns dilediğin gb olur doğumun 😘🙏 hurma falan yıyın iyi gelıyor dıyoelar denedin mı 😊
rosatue midekoruyucu ben çok üzüldüm başını okuyunca. Sonrasını okumadım siz ne için sinir olmuştunuz? Arıyorum arıyorum bulamıyorum şimdi çok pişman oldum yardım edemediğime
midekoruyucu rosatue arkadaşın biri maddi durumunuz yoksa neden çocuk yapıyosunuz tarzında bi yorum yapmış, çok kızdım. Bi çok kişi tepkisini göstermişti. Yardım etmek isteyen de çok kişi vardı ama post sahibi kabul etmedi 🤷🏻♀️
Birkuzucukbeklerken midekoruyucu bende dedim hangi ara doğurdu 😂😂😂😂😂 kız şaka maka doğuracaksın kimse inanmayacak bu sefer de 😂😂😂
midekoruyucu Birkuzucukbeklerken ya valla ben de onu düşünüyorum 😂 doğurdum desem yok kesin hastaneden çalmış dicekler artık 🤣 bilmiyorum kanıtlarla gelmem lazım 😂😂😂
rosatue midekoruyucu ya ne kadar terbiyesiz. Ne kadar acımasız 😭 kimse yardım edemedi mi yani ☹️ Çok teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz için.