midekoruyucu Deletedmom23234 yaaa üfff çıkmıyo çıkmıyo 😂 haftası benle aynı olan hatta benden geride olanlar hep doğurdu 😓 benimki kaldı içimde
Deletedmom23234 midekoruyucu Çıksana yavrucum de 😁 bı bilimsel çalışmada babaların bebeklerle konuşmasında bebek doğabiliyormuş he bı akşam olsun da konuşun şu bebişle 😬
midekoruyucu Deletedmom23234 yok bacım ben kabul etmedim suniyi, pazar gününe kadar geldi geldi gelmezse doktorla konuştum sezercik 😓
Deletedmom23234 midekoruyucu Püff ☹️ kimin postuna girdiysem ertesi güne hepsi doğurdu kız valla bak 😁 ben inanıyorum sende doğurcan
midekoruyucu Neslihanbew amiin canım Allah razı olsun. Şuan biraz düzenli kasılmalarım var sanırım hastaneye gidicem birazdan doktorumu arayayım ona göre hareket edicem 🙈 bakalım hayırlısı 🙈
Rahime63_63 midekoruyucu hadi inşalah dogurda sira bize gelsin ondesin sen sag salim doguru ver prensesi insalah
midekoruyucu rosatue Rahime63_63 Anesanne yok kızlar yanlış alarm 😂 sancı var 100e çıkıyor açılma da 1 parmakmış ama doktorum eve git sancını evde çek dayanılmayacak olunca gel dedi 🙈