midekoruyucu Demeyi çok isterdim arkadaşlar ama yine başınıza kaldım 😂 bu gidişle benden kurtulamayacaksınız 😂😂
Esraali midekoruyucu ay bende ne ara doğurdu dedim birine yorum yapmıştınız gördüm 😁😁böyle uaxdınız bi de bikaç güne doğuruyormışsunuz😁
SMMM123 midekoruyucu bende dedim.noluyo ne.ara doğurdu.😁bende yarn.sezeryana giriccem. Dün covid testi vermeye gittim kontrol amaçlı nst ye bağladılar sancılar yüksek yatiralim istersen alalım ameliyata dediler. Yok dedim ben ağrı sancı hissetmiyorum pzt olsun. İmza verdm cktm.
midekoruyucu SMMM123 ah benim serbest muhasebeci mali müşavirim gelmiş 😂 hahahaha 😂 39+1 deyiz ve ben çok sıkıldım artık gelsin yeter bu kadar 😂 sen napcan peki pazartesi kesin doğum mu varr 😍
SMMM123 midekoruyucu Evet pzt kesin hafta içi yazdılar listeye adımı 😁 smdi gördüm bu yorumunu. Yarn tam 39 haftalık oluyo
SMMM123 midekoruyucu Valla aslında bende yatardim dün ama oğlumda gelmişti bizimle bahçede bekliyordu eşimle. Yoksa çantalar vs hep arabadaydi. Oğlum için döndüm. Bgn hem evi hem onu hazırlamam lazım 😁
SMMM123 midekoruyucu İnan basım o kdar kalabalık ki bı güne daha ihtiyacım var. Evin satiliktaydi durdu durdu geçen salı satıldı bu halde ev taşıyorum. İki gündür gideceğim evi temizledik eşimle neler neler baciiim basım bı dünya kalabalik iş gücle🙄
midekoruyucu SMMM123 abooo 🤭 ayy son dk olacak iş mi bu ya 😣 vallahi Allah yardımcın olsun canım şu halde çok zor olmalı 😐 yani pazartesiye atmakta haklıymışsın, ben senin yerinde olsam doktora kilit vurun doğurmak istemiyorum şuan derdim heralde 😅
midekoruyucu balbocegim27 inanmak başarmanın yarısıdır derler 😂 ben de kendimi inandırabilirsem olcak o iş 😂
midekoruyucu Iremmmmmze 😂 içerde kalıcaklar heralde 😂 açılma filan hiç bişey yok bende, sen de var mı bişey
SMMM123 midekoruyucu nasip kısmet dedik artk sağolsun komşular yardımcı oluyo. Annemde kızkardeşm gelecek esyalarida onlara toplarım artk 🙄
midekoruyucu SMMM123 aynıyız aslında da senin ilki sezercik olduğu için sanırım gün verdi doktorun. Benim bu ilk ve normal olsun dediğim için doktorum da mecbur bekliyor 🙈
Hiranurecrin midekoruyucu Senim bu postuna sürekli denk geliyorum acaba gerçekten doğurdu mu diyorum 😂😂bi giriyorum Eski postmuş🤣