Bebek4545 Kızlar 16 haftamda ilk dozu oldum şimdi 2. Doz sırası geldi. 2. Doz olan var mı etkileri nasıl 😍
Aslinur Bebek4545 ben daha ilk dozu bile olmadim korkuyoruz zararı olur mu olmaz mı diye 😞 sizde yan etkileri nelerdi neler yaşadınız
lentil Bebek4545 bende aynen bu hafta olacaktım ama arkadaşımın düğünü var diye sonraki hafta olcam :) malum tetanozla aynı gün vurulacağım nasıl yan etkileri olur bilemiyorm
Bebek4545 Aslinur sadece kol ağrısı oldu canım. Çok Dr prof sordum hepsi olmam gerektiğini söyledi varyanttan da aşırı korkuyorum.
EDAG1 @Bebek4545 hayırlı olsun canım🙏 Bende 19 haftamdayım 3 gün önce ilk dozumu oldum biontech. Aşı olduktan sonra kontrole gittin mi hiç bebiş iyi mi 🙏
Bebek4545 EDAG1 gittim bende korkumdan iki kez gittim 😍😂 iyi iyi bir sıkıntısı yok canım şükürler olsun
Buseayn lentil tetanozla aynı gün vurulmayın.Doktorunuza danışın mutlaka araya zaman koymanızı önerecektir.
EDAG1 @lentil benim doktorum tetanozla aynı gün olma 15 gün olsun aralarında dedi. Çünkü tetanoz grip etkisi yaptığından kovid aşısıyla karıştırırsın dedi
lentil EDAG1 @Buseayn doktoruma bir sorayım o zaman aile hekimindeki ebem aldığımız eğitime göre ya aralarında 1 ay olması gerekiyor yada aynı gün olması gerekiyor dedi de