confundo Birranne Benim de böyle çok silik çıkmıştı ama kanda çıkmadı o gün. Biraz bekle derim kan testi için canım. Sonradan arttı benim de idrar testini tekrarla çizgi kızarmaya başlayınca kan verirsin
300917 Evet var ben iki bebeğimi de böyle öğrendim. Kan verirseniz kesinleşir içiniz rahatlar. Güzel haberler almanız dileğiyle…
confundo Birranne yoğun değilse sadece leke geliyorsa bekle takip et adet kanaması gibi olmazsa biterse gebelik olmuş olabilir. Hakkında hayırlısı olsun canım allah tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Birranne confundo yok canim bildigin adet kanamasi 1 gun gecikmisti aslinda gebelik olsaydi boyle silik degil tam cikmasi lazim ama umut iste insan yinede varmi acaba diyor
poyrazinannesi3547 Hakkında hayırlısı olsun inşallah adet bitimi 2 gün de 1 deneyin Allahın izniyle olur yumurtlamaya denk gelirse birde yataktan yarim saat 1 saat sonra kalkın ben öyle yaptım 2 düşük yaptm geçen yıl bu sefer böyle denemştm
poyrazinannesi3547 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin 🤲🏻❤tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız inşallah