Elisammmbade 36+1 oldum hala midem çok kötü sabahları ve geceleri özellikle belimde kaburgamda çok ağrı oluyor siz ne durumdasınız 😔
Minikkuss Elisammmbade 36+5 ağrımayan yerim yok küçük çocuğum var onunla aksama kadar geziyoruz evde de oynuyoruz belki indan çok yoruluyorum ama bugün hastaneye gitmeyi düşünüyorum .
112Zeyno- Elisammmbade merhabalar ben 37 oldum bugün benimde ağrımayan yerim yok mahvoluyorum bel ayak neresi derseniz artık 😔
Purpura26 Elisammmbade 36+5 2 hafta önce hafifledi o ağrılarım. Sabahları dinlenerek değil sanki dayak yemişim gibi uyanıyordum. Şuan çatı ağrım kaldı biraz. Magnezyum kullanıyor musun?
MerveKaya38 Elisammmbade aynı bend öyleyim canım nst girdiğimde sanci cikti cuma günü sezeryan dogumum olcak rabbim sağlıkla kucagima almamı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺
Elisammmbade Minikkuss gerçekten de ya kemiklerim bile sızlıyor benim ilk gebeliğim sizin doğuma kaç gün gözüküyor normal doğum mu
Minikkuss Elisammmbade ellerimde uyuşma oluyor. Geçiçi sınır sıkısmasymıs.. ayaklarimn altında dünyanın yükü var gibi.. basamıyorum . Özellikle sabah uyaninca cok sideetli
112Zeyno- Elisammmbade sezeryan evet ilk başta kolay ama sonrası ağrılı diye düşünüyorum yapabiliriz bence korkma bende günler yaklaştıkça korkuyorum ama yapabilirim diye kendime güç veriyorum artık
Elisammmbade Purpura26 kullanıyordum ama bıraktım doktorum bebeğin bir hafta önde magnezyum da kilo aldırıyor daha fazla dedi. Ayaklarım da kasılma oluyor ama ara sıra
Elisammmbade Purpura26 her gün tüketiyorum aslında muhakkak süt özellikle. Hareketleri nasıl sizin bebişin ?
Purpura26 Elisammmbade Hiç bir zaman çok çok hareketli olmadı. Nst de hep sıkıntı çekiyorum o yüzden. Doktor genelde tatlı bişiler yedirip ikinciyi istiyor. Yemeklerden sonrs hareketleniyor biraz ama bu haftaya geldim daha canımı acıtcak tekmesi olmadı 😃
Elisammmbade Purpura26 aynı benimde öyle canı isterse geceleri hareketli daha çok gündüzleri bir iki kez sağlıklı olsunlar da🥰
Purpura26 Elisammmbade Erkek mi senin de? Nst de hemşire bana erkekler genelde böyle oluyor dedi de 😃
112Zeyno- Elisammmbade insallah canım bu haftalarda artık hurma yiyip yürüyüş sonra pilates topu üstünde 8 hareketini yapmak lazım hem doğumu kolaylaştırmak hemde açıklığı desteklemek için birde nefes taktiği bunlar bizi rahatlatacak insallah ❤️