Ama erken ama zorlu ama güzel mi güzel doğum hikayemi anlatmak istedim bende
Başından beri hep sancılı geçen bi hamileliğim vardı zaten, 28 haftada çok baskın bi sanciyla hastaneye kaldırdı eşim doktor muayene etti nst çekti sancı yok alttan bakti 2 cm açılma var erken doğum riski yüzünden hastaneye yatırıldım doğum durdurucu serum ciğer geliştirici iğneler agri kesici iğneler derken 1 gece hastanede yattım sonra tekrar muayene oldum bundan sonra sürekli yatacaksın sadece lavaboya gideceksin dedi doktorum , tabi elimden geldiğince yaparim ama 3bucuk yaşında bide kızım var neyse 34+2 sabah kalktım bacaklarımda bi titreme ayakta duramıyorum sırtımda herzamanki sancılar doktoruma konuşup ilçedeki acile gittim aksam yemek saatleri nst de yine sancı yok acikligim 6 cm olmuş doktorumu aradım hemen gel dedi .aldik hastane cantalarimizi merkeze doğru koyulduk yola hastaneye vardığımızda saat 21:34 ebeler direk serum falan bağladı suni sancı falan derken yarim saat sonra doktor geldi acikligima bakti 8 cm olmuş direk çatala alındım 3 beş ikinma derken prensesimin sesini duydum diren gigusume koydular sevdim sonra alıp temizlediler o sırada doktorum bebegin eşini çıkardı dikisim hiç olmadı şükür . Bebeğim nefes almakta biraz zorlaniyormus iste en üzücü yer burası benim için kızımı sadece bi kere opebildim direk kuveze alındı Rabbım şükürler olsun sağlığı iyi pazartesi 1 hafta oluyo doğum yapalı, kızımı dört gözle kucağıma almayı bekliyorum
Bu kadardı hakkınızı helal edin biraz uzundu ama
Bu arada meryem ana otu dediğimiz şey çok işe yaradı herkese tavsiye ederim
Son bisey
Bebeğim doğana kadar cinsiyeti net değildi doğumda öğrendik 😅😇🧚♀️🧚♀️