[silindi] Susamtanem2 muayne 190 sahada da heralde ben indirimliyim 135 veriyorum doğum da 3500 4000 bin arası heralde
Susamtanem2 [silindi] yanlış mı anladım emin değilim Instagram da nurdan yıldız diye bir Dr takip ediyorum sarışın bir bayan çok iyi birine benziyor ama onun özel kliniği var diye biliyorum bana telefonda çok farklı fiyat verdiler şuan tam anlamadım aynı Dr mu acaba
Merveselimmm Susamtanem2 evet kendi kliniği var muayene 300 lira doğum sezaryen normal farketmez can Hastanesi’nde olursa 7300
[silindi] Susamtanem2 evet aynı doktor önceden sada hastanesi deydi mükemmel ilgisi var işinin hakkını veren kadın şuan kendi kliniği var malesef ne kadar kaliteli olunca o kadar fiyat artıyor klinik ücreti baya yüksek
Hfze35 Merhabalar bende sada hastanesi özlem hanıma gidiyorum 29haftaligim baştan soğuk geldi ama paraci bir doktor değil gayet bilgili ilgili ben de çok memnun kaldım doğrusu kişiden kişiye değişir ama benim her sorduguma aradimda cevap veriyor sürekli tahlil ilaç istemiyor ayda bir kere gidiyorum kent 2de oturuyorum kaç tane arkadaşım onda doğum yaptı gayet memnunlar dikişleri de hiç sıkıntı olmadi
Ogretmenanne35 Hfze35 aynen tatlı dilli değil ama samimi birisi ben de 37. Haftadamdayım Doğum için korkuyorum bayramda bir şey olursa diye dün söyledim napayım dedim acil bir şey olursa hemen beni ara diyor . Herkes çok güler yüzlü olmak zorunda değil sonuçta işini iyi yapıyor ☺️☺️ Evet hiç gereksiz yere tahlil istemedi benden şimdi Doğum öncesi bir kan değerlerimi kontrol etmek için dün verdim sadece 26. Haftada geçtim daha öncesinde Hatice hanımdaydım o da öyleydi hiç gereksiz tahlil yaptırmadı
baharizmir Merhaba sevgili anneler, Henüz 10+2 hamileyim ve İzmir Başkent Üniversitesi, Gonca Hanım’a gidiyorum. Gonca Hanım’ı tanımadan önce birkaç farklı doktora gittim ama en ilgili ve memnun kaldığım Gonca Hanım oldu.
NiLayY3506 hilalkesoglu zoom eğitimlerine nasıl katılıyorsunuz mesaj mı geliyor bilgilendirmek için ? Bende Mehmet bala gidiyorum bu arada oda aynı şekilde çok ilgili saat kaç olursa olsun mesajlarıma aramalarıma anında cevap veriyor aynı şekilde doğumada kendisi giricek. Mehmet beyi de tavsiye ederim.
hilalkesoglu NiLayY3506 instagramdan hastanenin fizyoterapisti olan sinem çiçeği takip ediyorum paylaşımları kendisi yapıyor zatenn ordan denk gelip giriyorum 🙏🏻