Hayal11 Susamtanem2 hilalkesoglu Annecik_ birazda sizin yorumlarınız sayesinde oldu bı doktor ile tanışmam çok teşekkürler
Annecik_ Hayal11 dilerim ki sıkıntısız olsun çünkü en iyi doktora da gitsek bazen aksilikler peşimizi bırakmaz ama bugün hastane çılgın gibi kalabalık ilk defa tunç bey hızlı hızlı muayne etti .
Susamtanem2 Hayal11 sağlıklı güzel dogumunuz da olur umarım hhangi Dr a başladınız ben çok Dr sordum da
hilalkesoglu Annecik_ evet bende yeni geldim oldukça kalabalık hastane herhalde bayram öncesi yoğunluğu 🙈 sanırım ben geldiğimde siz çıkıyordunuz
Annecik_ hilalkesoglu siz uzun boylu ve uzun elbise mi giymiştiniz 😂 siyah bir maskeniz mi vardı en hamile 2 kişi var burda diyordum 🤣 kocaman karınlı bebişler büyük olunca
cennetomrummm21 hilalkesoglu Yanlış Oldu Ama Seninle De Yakınız Cnm Bende Cumartesi Pazarı Var Belki Biliyosun Orda Oturuyorum İzbanin Orda
[silindi] AhahHbzhz Bende Gökhan beye gidiyorum da bilmiyorum bana mı oylr geliyor hepsi sanki suratli ters konuşuyormuş miy miy sesi cikmiyormus gibi geliyor bana
poyrazinannesi3547 Aysegul2210 yüzde 90 dedi birde 16 olunca gtcem bakalım 16dan sonra zor değişr diye düşünüyorum ama nasip tabi
cennetomrummm21 Edali87 21 Yaşındayım 🤗 11+2 Yazdım Yukarda Cnm 🤗Benim İkinci Hamileliqim Bı Kızım Var 2 Ay Sonra 3 Yaşına Girecek 🤗🙏
Gunesss35 hilalkesoglu merhabalar bende 13. Haftamdayım ve medıcana gıdıyorum dr um Prof dr Mehmet Tunc Canda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İlgılı bılgılı ve konuştuğumuz her konuyu aksatmadan takıp edıyor çok memnunum