Bugün lekelenmem ve hafif su geldi. Sonrasında sancım başladı. Takipte olduğum hastane uzak olduğu için gidemedim. Yakınımda olan hastaneye gittim Ankarada olupta Nafiz Körez 12. Cadde kadın doğuma giden varsa ya da gitmeyi düşünüyorsa böyle bir hata yapmasın. Gittim alttan muayne ve normal muayne yapıldı. Ntsye bağlandım sancımın çıktığını fakat açılmam olmadığı için alamayacağını söyledi. Hafta bakımından iyisin erken doğum olmaz takibindeki hastane akciğer geliştirici yapabilir dedi. Ben yapmayı tavsiye etmem dedi bundan sonraki süreçte takibinizdeki hastaneye gidin dedi. Sancım hala devam ediyordu ambulansı aradım takibimdeki hastaneye götürmelerini istedim merkez onayy vermediği için aynı hastaneye tekrar girişim yapıldı bu sefer doktor söylediklerini inkar etti ve serum takabilirim dedi 1000gr serum takıldı ardından ntsye geri bağlandım ve sonucunda sancın normal seyrinde dedi taburcu etti gece yine olursa takibine gidebilirsin dedi. Sancım hafiflemişti ama hala devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım kollarım delik deşik oldu takibindeki hastane 2 hafta önde derken bu doktor 1 hafta 10 gün önde dedi suan bile hafif sancım var ama eve geldim Rabbim yardımcım olsun sizde nolur dua edin