edaserhatmasal Arkadaşlar tam uygulamaya göre doğuranlarınız varmı yani misal benim 19 günüm kalmış doğrumu acaba 🤷♀️
Duygu_aslann edaserhatmasal uygulama 40 haftaya gore uyumlu 38. Haftada fla dogursaniz 15 gun onceye sayacaksinz😂
Selcann edaserhatmasal 38 nci haftaya girdim doğurdum yani doğumun ne zaman baslicagi ne zaman olacağı bilinmez bazilari 42 haftaya kadar bekliyor uygulama doktorların takip ettiği şekilde ki gibi söylüyor sadece zamanı elbette vardır zamanında doğuran ama belli de olmaz
Betl edaserhatmasal 3 sene önce uygulamanın dediği tarihte normal doğum yaptım kızım oldu ☺️ bakalım ikinci erkek bunda neler olucak
edaserhatmasal Duygu_aslann evet uygulamaya göre de 19 günüm var yine fazla bişey değil ama insan merak ediyor 😂
Almis Vaveyla23 yok kuzenimin biri kız doğurdu 41. Haftada sezeryan onun bir büyüğüde 8 ay sonra erkek doğurdu 37+2 de
Merve_akp edaserhatmasal aynıyız benimde 19 gün 23 temmuz gözüküyor doğum 🤭🤭 bakalım hangisimiz önce doğurcaz 😂😂
Merve_akp edaserhatmasal erkek canım amin inşallah sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
surelitta52 İlk kızımı 41. haftada doğurdum tam 1 hafta geç geldi yani. Şimdi 2. kızım yolda bakalım o ne zaman gelecek. ☺️