snowpress Benim fikrime göre 36+1 olunca artık 37 haftalık hamile oluyoruz o haftanın içinde oluyoruz ama kurumlar böyle kabul etmiyor, 36+6 olup 37. Haftayı doldurunca mı 37 haftalık sayılıyoruz yani. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
Bulutsevdasi snowpress doktorlar size haftanizi sorduğunda biten haftayı yani doldurdugunuz haftayı söyleyeceksiniz. 36+3 iseniz siz 36 haftalık demeksiniz doktorlar icin. Yoksa ölçümleriniz ultrasonda karışır. Biten hafta baz alınır.
Lulemom 36+1 de 37. Haftanın içinde oluyorsun. 37 hFtalık olmuyorsun. 36+6 bitecek o zaman 37 olacaksın.
_hira_ Lulemom YouTube dan da bakabilirsin Google dan da . Kağan Kocatepe nin videolarından yada banu çiftçinin. 36+0 ile 36+6 arası 37. Hafta oluyor . 37+0 ile 37+6 hafta arası da 38. Hafta
snowpress Lulemom hmm teşekkürler benim de kafam karişti kurumum izin için rapor istedi 36+1 de doktora gittim rapor için , beş gün erken gelmişsin dedi 😅 teşekkürler açıklama icin 🤗
snowpress _hira_ ya evet ben de banu çigtçiyi takip ediyorum onun zaman çizelgesinde de o şekilde gösteriyor ama sgk sistemi ve kurumlar bu iekilde kabul etmiyor. 36+6 dan sonra 37+0 da 37 haftalıksın diyor. 36+1 de 36 haftalık gibi görünüyrsun 🙄
Lulemom _hira_ evet ama bu 10 aylık bebeğe 1 yaşında demek gibi oluyo. Doldurmadığın günü sayamazsın. 36+0 ve 36+6 37. Haftanın içi oluyo. 37 haftalık olmuyo. Zaten o iki doktorda söylerken 37. Haftanın içindesiniz diyerek söylüyo. 37 haftalıksınız demiyo.
lentil _hira_ benmde takipçisi olduğum 2 favori doktor :) her hafta kesn izliyorum yeni haftada neler oluyor
_hira_ snowpress valla kurumları bilmiyorum 🙈 doktorlardan biliyorum bende . Doğuma son 1 hafta kaldı benim artık ama gebelikte bu hafta ve ay olayları hep karışıyor 😂 💐
_hira_ lentil ben tüm hamileliğimi onları izleyerek geçirdim 🙈 hatta daha önce yaptıkları imstagramdaki canlı yayınlara kadar izledim hep . Benim son 1 hafta kaldı artık şükür 🙏🏻
lentil _hira_ ohhh ne güzel darısı bize. İkisi de çok iyi özellikle kağan kocatepe insann içini rahatlatıyor tüm sorulara cevap buluyorsn
_hira_ lentil teşekkür ederim 💐 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımza alırız sağlıkla büyütürüz 🙏🏻 Valla ben her gece kulaklık takıp Kağan Kocatepe’nin YouTube kanalındaki videoları izleyerek uydum 😂bir süre sonra ninni gibi geliyordu sesi