Ozgemelis Merhaba sevgili anne adayları 🌸😇 Bebeğim için baskılı hastane çıkışı yaptırmayı planlıyorum ama instagramda pek çok sayfa var ve açıkcası cok kararsız kaldım🙄aranızda yaptırmış ve sayfa önerebilecek olanlar var mı? Paylaşabilirseniz cok sevinirim 🌸
Ankara_06_ Ozgemelis Canım bebeqon var senin istediğin gibi baskı yapıyorlar ama ben yeni sipariş verdim kokos_anneler_sayfasi diye bi sayfa var hem çok ilgililer hemde ben nakış yani işleme dikim yaptırdım hem yıkayınca çıkma silinme ihtimali yok hemde çok güzel modeller var bakmanı tavsiye ederim.
EymenAliZeynep Ozgemelis bn nakisli yaptirdim. Pudrakokusu diye bi sayfa bugun geldi kargom. Cok guzel cok kaliteli
Ozgemelis Deniiiza diğer sayfalara göre fiyatları oldukça iyi ama kalitesi konusunda kararsız kaldım 🙄
Edasssm Deniiiza ben yaptım alısveriş önermem kötü geldi ürün satıcıda kabaydi engelledi beni dövmedigi kaldı
Ozgeemrahh Merhabalar ben çiçeksepetinden isimli olarak yaptırdım çok güzel kumaşı falan yıkadık ütüledik çantamıza koyduk simdi prensesimizin gelmesini bekliyoruz🥰
Ozgemelis Ozgeemrahh sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım🙏🏻🌸 satıcı kimdi peki çiçek sepetinde😇
Ozgeemrahh Ozgemelis amin insallah hepimiz sağlıcakla alalım 0-3 Ay Çiçeksepeti’nde bu ürünü gördüm çok beğendim bir bakar mısın? https://www.ciceksepeti.com/pia-baby-gl-1919-03-isme-ozel-battaniyeli-tulum-set-kc9600666
Zyneepemree Ozgemelis bütçeniz ne kadar bilemiyorum ben instagramda minikonseptte yaptırdım benimki nakışlı ama baskılı da yapılıyor sayfayı inceleyebilirsiniz malı falan çok güzel
Sevnur5656 Ozgemelis Baskılı yikandikca rengi soluyor nakisli yaptırdım çok memnun kaldım şimdi de yegenim için siparis verdim adı da reyyan tasarim