Havva1 27 haftalık oldum genital bölgemin üst taraflarında çatlaklar oluşmaya başladı sizlerden de olmuş muydu? Normal mi? Doğumdan sonra geçer mi? Bilginiz var mı ?
Yalcnnaysgll Havva1 kızımda aşırı çatladım dediğimiz gibi malesef geçmiyor çatlaklar sadece rengi beyazlaşıyor
Purpura26 Havva1 Bugun fark ettim ve şok oldum. Karnıma göre rengi mor duruyordu noluyor bana dedim bir baktım çatlak 😑
Dilek0809 Havva1 vajinal bölgem ve karnımın göbek deliğine kadar olan kısımları komple çatladı bir sürü ürün kullandım hiç biri işe yaramadı geçeceğini düşünmüyorum artık onlarla yaşamaya alışacağız
Bett_blog Dilek0809 aynen bende çatır çatır çatladım 33+5iz şuan baya çatladım yani🤷🏻♀️ Bazen kullansakda yaramıyor dığum sonrasi kilo verip sıkılaşınca görünümleri enazından düzelir tek tesellim🤷🏻♀️
Pinaralper Havva1 malesef benımde aynı sey geldı basıma 37 den sonrada karnımda basladı😔 hıc bır cozumu yok koca 37 hafta lierac kullandım ama geldı 37 de basladı catlamaya
Dilek0809 Bett_blog ben hala yılmadan kremleri kullanmaya devam ediyorum inşallah daha da fazla çatlamayız ama çatlayacak yerim kalmadı zaten😂
Sevgikaya1525 Havva1 kuzum 30 haftamdaym benimde oldu malsef geçer mi bi bilgim yok üst kısımlarda hafif hafif çatlama var