Dijvar Arkadaşlar meraba 14 haftalik geneyim.doktorum geçen hafta decavit diye bi ilaç yazdı vitamin sanırım ama daha ağzıma koymadan (özür diliyorum) kusmaya başlıyorum hiç bi tane bile içemedim önerisi olan var mi
umudunannesiii Dijvar banada verdi ara ara kullanıyorum ekmeğe damlagnca midem bulaniyor hemen ağzıma damlatiyirum arkasndan da Cay içiyorum hemen Kahvaltıdan önce iciyorm
Purpura26 Dijvar Başka bir tane al. Decavit yutması biraz zor. Vifolic yazmıştı bana doktorum ama biraz pahalı sigorta karşılamıyor
Esmaa-ess Dijvar bende 3 4 ay kullandım bana pek yaramadı ilaç her içtiğimde kusuyordum doktora söyledim değiştirdi ilacımı şuan daha iyiyim
Busmur Benimde ayni sekildi içmedim hic diktoruna sole canim ya baska ilac verir yada belki keser . Benim doktorum kesmisti baska.ilac vermemisti .
Alii Dijvar Cnm ben 10 haftalıktan itibaren kullanıyorum şimdi 35 haftama girdim halan kullanıyorum aksine iyi yemek yeme iştahın yoksa bile iştah açıyor yemek yedirip bebeği besliyor aksine ben seviyorum günlük olarak kullanıyorum kaçırmadan