Masalannesii Merve1511_ kızım olucak Duru ve Almira arasında kararsız kalmıştık ama Almira ismine karar verdik🌸
Kbra_em Merve1511_ kızım yok, olsaydı elif ada istiyorduk ama Rabbim 2.oğluşumuzu nasip etti :) sena, sare, alya isimleride hoş bana göre fikir olsun sizede :)
Busra_korkmazz Yüsra cok hosuma gidiyor ama zor diyolar.. bade cok hos ama anlami sarap icki demekmis.. nazenin nida mahinur
Masalannesii Zeyyyn ayyy öylemi ne güzel bir tesadüf 🤗 ismin anlamıda çok güzel tam olarak biliyormusunuz bilmiyorum ama anlamı Cennete düşen son yağmur damlası demek. Kac haftaliksiniz acaba
Zeyyyn Masalannesii o anlamını hiç görmedim ama prenses doğru sözlü güvenilir ve ay tutulması esnasında ayın çevresinde görünen kızıllık diye öğrendim 25 haftalığız 😊
Masalannesii Zeyyyn evet o anlamida var ama cennete düşen son yağmur damlası demek aslında sağlıkla gelsin prensesler 🤗🌸
Oyakpln Biz alya istiyoruz ama eşim ikinci bir isim daha istiyor karar veremedik sanki hiç bir isim alyanın yanına uymuyor gibi geliyor
Aysnn3705 GlgnOlgn Umayı eşim istedi Gökçeyi de ben koydum ve sülaleden kimse bilmio henüz kızımızın adını soruyorlar sölemioruz sürpriz olacak herkese
Merve1511_ Almira ismini bende çok beğeniyorum fakat eşim pek yanaşmıyor bu isme. Bi türlü karar veremiyoruz bizde :)