OnurMelikeYal Arkadaşlar 20 haftalık hanileyim aşırı derecede canm acı biber yemek istiyor. Yiyorumda. Bebeğe bi sakıncası var mıdır? Benm gbi canı çok acı biber çeken ve bu durumu doktoruna soran oldu mu? Benm kontrolüme daha var ondan soramadık doktora?
Esmagnc OnurMelikeYal En fazla senin midende yanma olur.Bebeği acı olarak bu haftada etkilemiyor canım son trimisterde yediklerinin tadı amniyotik sıvının tadını etkiliyor.
Enesefe OnurMelikeYal ben ilk aylarda her yemeğin yanında acı biber yedim sadece senin midene sıkıntı veriyor çocuğa ne olacak 😀😀😀
tomurcukannesi OnurMelikeYal reflünüz yoksa çok sorun olmaz heralde. Bende nerdeyse haftada 4 kere acı süa biber yiyorum midemde sorun olmadığı için bünyemde zaten senelerdir acı yemeye alışık olduğı için sıkıntı yaşamadm.
OnurMelikeYal Çok teşekkür ederim kızlar midemde yanma olmuyo çok şükür bi skntım yok şimdilik. Bebeğe zararı olmasında..
OnurMelikeYal tomurcukannesi benm de midemde bi problemim Yok çok şükür 🙏 Ben önceden hiç acı yiyemezdim bu ara felaket canım istiyo ve yiyorumda