Benaytemel Neden böyle bişey yaptım bilmiyorum ama 1 su bardağı içtim demledim 10 dk zararı dokunur mu sizce aktarım doğumu kolaylaştırır iç dedi bende içtim sonrada pişman oldum aranızda yapan oldumu böyle bişey
Byn-4242florya Benaytemel ben içilmiyor diye biliyorum sadece suya ıslatılıyor Doğum anında açılmayı hızlandırmak için diye biliyorum
Sevda58 Benaytemel Merhaba benim bildiğim doğum başladığında suya koyuluyo doğum anında ot açıldıkça rahim açılıyo doğum sonrası içiliyor diye biliyorum.
Papatyya Benaytemel bnm bıldıgımde doğum başladıkran snra duayla suya koyuluyo ve sadece bı tatlı kaşıgı fıla içiyosunuz böle kaynatma içmeyı duymadım
bircivcivannesi Benaytemel sanmam canım öyle olsa doğum esnasında da kullanılmaz hala bebege gecemye devam ediyor çünkü yediğimiz içtiğimiz
Suleasyaa Canim doğum başladığında bile sadece 1 iki yudum içmek öneriliyor içindeki bir maddeden dolayı fazlası zarar derler .ve kaynatilmaz zaten meryemana otu .
Suleasyaa Benaytemel canim mide bulantısı kusma yada tansiyon düşüklüğü kendinizde normalde olandan farklı birsey hissedersiniz mutlaka doktora gidin. Madem 37.haftanizdasiniz doğumu kolaylaştırmak acilma olmasını istiyorsanız ahududu yaprağı çayı alin için.meryem ana otu sanci başladığında uygulanacak biaey