Sevimlianne_adayi böyle düşünmeyin. Hevesinizi kırmayın ama kafayada takmayın. Benim eşim deli gibi çocuk istiyordu ilk geceden beri birkaç ay olmadı sonra düşükler yaşadım. Tedavi gördüm doktor yeri geldi umudumu yerle bir etti ama pes etmedim. En son da aşılama yapacam dedi doktorumun biri hemen doç olan doktora gittim. Oda beni dinlersen bu iğneleri şimdi alma bu ayı bitir önümüzdeki ay bakalım aşılamaya başlayalım duruma göre dedi. Bir yanım al iğneleri diyor bir yanım dinle diyor aradayım, neyse boşver ya bu ayda keyfine takılalım zaten ay sonu olmazsa aşılama yaparız kafasına girdim. Ovulasyon testi aldım ama kafam cok rahat amaaan oldu oldu olmadı aşılama yapılacak, aşılamada olur kafasındayım. Ay sonu bi geldi hamileyi . Yani demek istediğim stres yapmayın bunu söylemek kolay biliyorum, fakat birçok şey bu noktada oluyor. Duam odur ki isteyen herkese Rabbim nasip etsin sadece inanın dua edin doğru zamanda nasip edecektir mevlam. Meryem süresi okuyun yada dinleyin günlük ben çok inanıyorum etkisi olduğuna