Ebru07 merhaba kızlar 1 denen önce babamı kaybettim şimdi hamileyim ve bir oğlum olacak babamın adını koymak istiyorum ismi Erdoğan yanına ise Kuran’ı Kerim de geçen bir isim düşünüyorum sizce ne olabilir fikir alabilir miyim sizden biz bulamadık çünkü eymen var aklımda bir
ezgikptngl Oğlumun adı Furkan ♥️ hem kuran da suresi var hem diğer manası kuran demek ayrıca hak ile batılı ayıran kişi demek ♥️
Busra_korkmazz Bende bulamadm.. muaz cok hosuma gidiyor ama herkes zor soylenir diyor.. mahir diyorum dede ismi gbi eski isim diyolar.. muaz,mahir,deniz,emin,mirac,yunus,hamza Bunlar olabilir dediklerim.. hicbirinde karar kilamassam muhammed koyacagim ins
Ebru07 Busra_korkmazz emin miraç Hamza bunlar en güzeli bence ama ikinci isme uyumlu olsun istiyorum 😔
Babymk Busra_korkmazz Ahmeh Muaz isminde bir öğrencim vardı. Sizin Muaz yazdığınızı görünce o geldi aklıma. O kadar tatlı kibar ve akıllı bir çocuktu ki maşallah subhanallah bende onun etkisiyle Muaz koymayı düşündüm bir ara 😊
suslubocu Busra_korkmazz oğlumun adı Musab herkes ilk başta bu ne nasıl söyleyeceğiz gibi yaklaştı ama şimdi çok kolay söylüyorlar ve sevildi adı. Muaz da çok güzel bence
Busra_korkmazz busden evet gecmiyor, dogru degilmis deniz toprak ruzgar vs isimler oyuzden vazgectik sama hep dusunmustum
Busra_korkmazz Babymk muaz bin cebele hz muhammed sav "“ya muaz seni allah icin cok seviyorum ”"demis.. bunu duyunca cok etkilenmistim bende.. cocuga konulan isim cok onemli..