Tusami Derink benim sol kasığın ortalarına doğru alt karında yani çok sancım oldu batma oldu adet sancısı gibi oldu ama 2-3 dk sürdü . Allahım bu gece ve yarın geçmeyecek 😩😩
Tusami mavi0811 benimde 😊sen daha erken yumurtlamışsın ben 1 Temmuz da yumurtlama 2 Temmuz çatlama gördüm
Anne88 @Tusami canim benimde dün hafif bi kramp agiris girdi tabi ben dururmuyum test yaptım negatif çıktı 😃 siz siz olun benim gibi yapmayın durdurun kendinizi insanın motivesi düşüyor o yüzden adeti bekliycem
busenurdursun9 https://www.hizliresim.com/kphsaae Yumurtlama oldu bende bugun yine belirginleşmeye başladı bende kızlar ya ışık vuruyor kızlar orda ama
Tusami busenurdursun9 çok koyu değil canımby gördüğün birşey ifade etmiyor yumurtlama yada gebelik değil bu
Tusami irmk02 seninle yumurtlama günümüz aynıydı , benim 2 Temmuz da çatladı. 6 gün var yarın adete, erken gebelik testi yapman gerekiyor diğerlerinde çıkmayabilir. Ama istersen dene, sabah ilk idrarla, senden cesaret bizde yaparız belki
irmk02 Tusami test olarak erken gebeliklere çok güvenmiyorum. Bana laboquick daha güvenilir geliyor elimde 4 tane var yarın başlayıp 2 gün arayla yapacağım