elifelif7 Derink Canim hic umudum yok bu ay dan :( neden boyle oldum bilmiyorum…. ben film cektirdim 23 haziran da. Sag tupum kapaliymis
Tusami Derink anladım canım en iyisi predictor ama o da 25 TL , tek testle kalmayacağım İçin onu almıyorum . Labqick ve bebetime iyi
Tusami Derink adete daha çok olduğuna göre ve üşütmediysen belirti sana işte 😊daha ne olsun😊benim iki gebeliğimde de hep sol kasık ağrım oldu yine sol kasık ağrısı var
Derink Tusami ya ben adet olmadan önce ağrır böyle bazen özellikle son birkaç aydır ona mı bağlasam belirtimi saysam bilmiyorum ama bazen bi sızı gibi giriyo çok ince sancı gibi o farklı olarak
irmk02 Tusami çok uykum geliyo sadece şu an bazende kasık ağrısı ama geçen güne göre azaldı bir girip hemen geçiyo
Tusami Derink o farkı en iyi sen anlarsın canım ya inşallah belirtidir. Adetten bir önce yapalım diyorsun🤔 korkuyorum yaaa 🥺
Derink elifelif7 en azından öğrenmişsin bak kapalı olduğunu açılmış şimdi olur belki bu ay olmazsa artık diğer aylar olma ihtimali daha yüksek demekki eskiye göre bak belki benimde öyle ama haberim yok çünkü benimde olmuyo birkaç aydır
elifelif7 Damla________ Derink iyiki yaptirmisim ya esimin degerleri duzeldi yine olmadi dedik bende birsey var yaptiralim
Anne88 Beklemedeyiz bende hiç belirti yok ama hayırlısı beee ama içimde bitmek bilmeyen umut sakın test yapmayın ben dün yaptım moral sıfır sıfır 😃
Derink Anne88 sende mi yaptınn yaa bende 14 gün vardı yaptığımda —— beyle çıktı 🥶 geç yaparım erken yapmam daha
Anne88 Beklemedeyiz bende hiç belirti yok ama hayırlısı beee ama içimde bitmek bilmeyen umut sakın test yapmayın ben dün yaptım moral sıfır sıfır 😃
Derink Tusami ben 14ünde çalışıyorum gece mesaim var sabah ilk idrarı kullanamam o yüzden 13ünde yapim diyorum kuzum yada 15ine kalır
Tusami irmk02 ya benim su gibi akıntım geldi 🤷♀️Kokusuz renksiz gelişini bile hissettim , ne bunşimdi ?? Post açtım cevap veren yok , siz biliyor musunuz kızlar ??
Tusami Derink hmmm ben testleri alayım da dur bakalım. Az önce renksiz kokusuz su gibi akıntım geldi ya ne bu ???? Gelişini bile hissettim 🤷♀️
irmk02 Tusami valla o su gibi ovulasyon zamanı oluyo bende ıslatıyo bildiğin . Benimde beyaz akımtı başladı