irmk02 Tusami https://resimyukle.io/r/HG8WhoEf8p canım ilk 10 dk içinde oldu böyle belirli belirsiz bi çizgi çok hafif var ama kuruma çizgisi midir yoksa testten kaynaklı mı bilmiyorum. Markası laboquick
Esila70 Tusami yaa benimde 4 gun kaldi gugun 5 tane test almistim 4 tane yaptim negatif 1 tane kaldi onu adet gecikirse yapcam olmadi pazartesi alcam yine🤲🤗🤣
Sevimlianne_adayi Benim 10 gün vardı yaptım bugün dayanamayıp hayalet bir çizgi var gibi de yok gibi de ama bütün ümidim gitti artık 3-4 gün kala yaparım bir daha
Tusami irmk02 günaydın canım , var gibi ama emin olmak İçin yarın yada salı yap yine, orada bişey var evet ama coşmayalım sonradan üzülüyoruz , çok net değil fotoğrafta, sen daha net görüyorsundur. Post aç bi de herkese sor bakalım ne diyecekler 😊
Royem62 irmk02 Benim de aynı ağrılarım var ama yjmurtlama mı oluyor acaba diye düşünüyorum bir yandan da yoksa bat 24ü daha var yani
annesinin_beybisi irmk02 1 er gün var aramızda benim de 2 temmuz yumurtlama 3 temmuz catlama reglime 7 gün var dün normal ucuzlardan test yaptım çıkması yarın erken gebelik testi yapicam ama senin bence var 🤗