Avokadoo @5711453 ben hamile kaldim 2. Asilamada ilki kimyasaldi 2.de tuttu cok sukur sorunuz varsa cevaplarm🥳
5711453 Bende yaptım çarşamba günü doktor 2 gün kalkma sonra normal yaşantına dönebilirsin dedi ama benim ağrılarım oluyor kasıkta doktorum la görüştüm bol bol dinlen dedi çok korkuyorum
Avokadoo @5711453 benim ilk asilama da kasigimin sag tarafina bi anda sanci girip sonra aninda kayboluodu. Hatta ikinci de olmadigi icin tuttmadigini dusunmustum ama hemsireye sordugumda her gebelik her insan farkli belirtiler asla ayni olmaz dedi
Avokadoo @5711453 kafein iceren hic bi sey tuketmeyin bebegin rahme tutunmasini zorlastiriomus. Boo bol dinlenin ev isi pek yapmayin ayakta da cok durmamaya calisin
5711453 Avokadoo yaa bende kahve içiyorum ya günde 4 5 fincan bundan sonra içmem o zaman evet yapmıyorum annem yanımda pek kalkmıyorum zaten
Avokadoo @5711453 bende ilkinde cok ictim ikincide neden hamileler icmio diyince ogrendim suan kahve burnumda tutuo 1-2 haftadir 1 tane cok acik cay iciorm
Avokadoo @5711453 smdi o 2hafta o kadar uzun gelio ki sonra diosun nasil hizli gecio gunler die. Cok stres yapma dusunme zor ama aklindan cikartmaya calis
5711453 Avokadoo aynen öyle dayanamadım sabah uyanır uyanmaz test yaptım tabıkı boş çıktı doğru olmama olasılığı çok yüksek ama yınede çok üzüldüm
5711453 5711453 yanı benim 2 buçuk yaşında bir kızım var çok şükür oda aşılama ile olmuştu ilk aşılamada tuttu kızım 2 yaşına girince 2 ci aşılamayı yaptık tutmadı biraz ara verdik şimdi tekrar denedik bu 3 cü aşılama korkuyorum ister istemez
Avokadoo @5711453 ben tam 13.gun kan verdim 119cikti betam yani onceden test yapsam benimde cikmazdi kesin. Ins tutmustur yine 1hafta daha sabirla bekleyin ins olur 🤲🏼