Miumiu Rabiiakaradas 39 haftalığım🌸 54 ile hamile kaldım 64 üm şu an bu hafta doğurursam inşallaaaaah 10 kilo ile kapatmış olacağım😂
Mel05 Rabiiakaradas ben 38 +1 hafdadayim 20 kg aldim. Allahin izniyle kizim hafdaya kucama alcam. Pek de yememe dikkat edmedim canim cok tatli cekiyordu yedimde. Allah sukur hic catlagim yok oyle pek yag kremde kullanmadim. 3-4 gunde bir almanyadan aldigim yag kullaniyordum okadar
KZeynepk Rabiiakaradas 31+2 de doktora gittiğimde 56 kiloydum şimdi 32+5 olcam 55.2 olmuşum sürekli kilo alıp veriyorum 50 kiloyla hamile kaldım anlam veremiyorum bu duruma
Yasoo96 30+4 🙌🏻 9 kilo aldim.doguma kadar 12kgda kalmak istiyordum ama bu gidisle gecicek gibi😂. Catlagim yok simdilik. Insallah olmaz da 🤷🏻♀️
Bskrck 34+2 hamileyim 1buçuk kilo aldım ilk 5 ay hiçbirşey yiyemedim ama şuan bebeğimin kilosu sağlığında çok iyi cok şükür 🙏😊
Moorbit 32 hafta da tartıldığımda 9 kilo almıştım. Bebeğim 2500 kiloydu. Benim hedefim 10 kiloydu ama maalesef olmayacak daha 4-5 kilo alırım heralde 🙄
Sbeyaz 36+4 haftadayım. 15 kilo aldım hiç çatlağım yok. 🙈🙈 Bebeğimin kilosunun fazla olduğunu söyledi doktorum. 3200 gram
Ezgiparlak 37+4 12 kilo aldım ama yüzüm şişmedi burnum felan kalça göğüs göbek büyüdü🤣 ama görenler diyor çok almamışsın anlamadım bende