herhangibiri Tusami inşallah canım bu mutluluk devamı gelen türden olur🤲🏻 Bu ay da olmazsa tüp bebek yaptıracaktık. İnsallah gerek kalmaz 🤲🏻
Chemstry herhangibiri güzel düşünün güZel olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmayacak 🤲😊 bende de sizinki gibi ailik çizgi çıkmıştı adetime 3 4 gün kala hemen erken gebelik testi aldırmıştım😀kan vermiştim şimdi 28 haftayı devirdik sizinde güzel olacak inşallah iyi düşünün
selinaytrn12 herhangibiri evet var ama cok yeni belliki benimde oyle cikti iki gun arka arkaya tekrarladim testi suan 5+5 gebeyim
herhangibiri umutveannesiii amin inşallah, evlat hasreti çeken, anne vicdanına sahip her isteyene rabbim nasip etsin 🤲🏻
herhangibiri Chemstry evet bir kere oldu yani biz sadece denk geldik belki daha fazla bile olmuş olabilir, şimdiye kadar yaptılar bazı testler ama sorun yok denildi. Açıklanamayan kısımdayım kısmet diyorum bende
Nurgulvrl_ herhangibiri umutlandırmak istemem ama benim de reglime 3 gün kala yaptığımda normal testte silik çıkmıştı erken gebelikle tekrar yaptığımda daha bile silikti kan verdiğimde değerim 212 çıkmıştı ona rağmen testlerde silik çıkabildiğini öğrendim umarım sende mutlu haber alırsın pazartesiyi beklemene gerek yok yarın direk acilde kan ver 🙏🏻❣️
Oozleemm herhangibiri merhaba inşallah gebelik vardır 🙈 silik çizgi gözüküyor ama mutlaka gidin kan testi için. Bende 2 kez çatlatma iğnesi oldum 14.günde yapılan testlerde silik vardı ama maalesef olumsuz oldu sizin ki öyle olmaz inşallah hayırlı haberlerinizi alırız ❤️
Asl90 herhangibiri kesinlikle var benim ve çevremdeki bir çok kişinin daha silik çıkmıştı. Net yani hayırlı olsun☺️
herhangibiri Allah razı olsun hepinizden, inşallah vardır. Kan testi yapar yapmaz sonucu yazacagım. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah🤲🏻