Beyza97 Bebegim4 oh rahatladım ya benimde 15.8 fazlamı acaba dedim internetten baktığımda bu haftalar 10 12 cm diyodu
rosatue Beyza97 boy ölçümü afakiymiş. Kilo gibi değil. Sembolik bir söylem olarak görebilirsiniz onu 😊
Bebegim4 Beyza97 erkek bebeklerin boyu kız bebeklere göre daha uzunmuş yani öyle demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum tabi hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah 🙏🏻
Snyrs Bende dün kontrole gittim 16+3 üz erkek dedi cinsiyetimize boyu 20 cm civarı kilosu ortalama 150-170 gram diyebiliriz dedi internetten bakınca bizim bebiş biraz fazla uzun ve iri oluyor ama doktorum herşeyi normal dedi anlamadım bende
teachervera Beyza97 Hiç öyle düşünmeyin. Biz o zaman 2 hafta önde idik. Ben eşimden boşandım sıkıntılı süreçlerim oldu. Sonra 4 gün önde şimdi gününde bebeğim 36 haftalık olduk 😊bebeklerin gelişimleri farklı dönemlerde atak yapıyor
Mavilinaninannesi Benim anlamadigim bu boy kiloyu doktor mu soyluyor yoksa siz uygulamaya gore mi söylüyorsunuz özele gittigim halde bana hic boule seylerden bahsetmiyor doktorum