Rabiaphlvn Kizlar 40+2 yim persembeye kadar herhangi bir dogum belirtisi olmazsa suni sanci vererek baslatacak doktorum dogumu. Merak ettigim su suni sanci normal sancidan daha mi cok agrili oluyor korkuyorum yani biraz
Alinmavi Rabiaphlvn suni sanci gercekten sanci degil oksitosin hormonu veriliyor kasilmalarin baslamasi icin. Cekeceginiz sanci sizin kendi sanciniz yani disardan verilen bir sanci yok.
Pasaannesi Rabiaphlvn fazladan bir ağrı verilmiyor vücuda normal kendi çekeceğiniz sancıları başlatıyor
Ceylan12 Rabiaphlvn bende bu kosede durim ☺️ Ayni durumdayim simdi 39+2 haftalikim ayin 12 son tarihim gelmese ayin 20 de 41 haftalik oluyom suni sanci veriyolar yerde hazir 😐😟 korkuyom bide ilk gebeligim
Tura16 Rabiaphlvn Benim Doğumum çok ağrılı oldu ama Suni sancı yüzünden mi bilemem ben ağrısız sızısız yattım sonra çok fena çoğaldı şimdi o gün geldide aklıma ah ah ne günlerdi ☺️☺️
PnarBakrc Suni sancı normal sancınızdan farksız yavaş yavaş verildiği zaman hissetmiyorsunuz bile yani bana öyle oldu tam 40ıncı haftada verildi.