asllakts 36 haftalık hamileyim hamilelik boyunca iki defa mumbar yedim bi sıkıntı yaşamadım yarın kayınvalidem mumbar yapacak ve çokta severim yemek istiyorum eşim yeme diyor izin vermiyor sizce bi zararı olur mu bebişe
Asil_Egem asllakts ben hep yiyorum ben de çok severim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama temiz olmasına ve şişmesine dikkat etmelisiniz 🥰
minikoglumm asllakts yani dana inek tavuk dışında bisey yemedim yemeyi de düşünmüyorum hatta onları da bıraktım sayılır nerdeyse 🙄🙄🙄
Suleasyaa Sakatat çok severim ama malesef kendim yapmayı bilmediğim için yiyemiyorum. Çok iyi yikanmis temizlenmiş çok iyi pismis olması lazım. Bebek enfeksiyon kapabiliyormus yoksa
asllakts Suleasyaa haklısınız genelde zaten hamilelikte herşeyin iyi yıkanmış ve iyi pişmiş olması yenmesi gerekiyor
Mom567 asllakts hamilelğimin başlarında öyle bir aşermiştim ki yaşadım yerde yoktu migrosta buldum yaptım yemiştim ona keza 2 gün önce ayıptır söylemesi tekrardan yedim ve bi zararı oldunu düşünmüyorum
Krtalzyn asllakts yerken zaten bi sorun yapmaz ama sakatatlar iyi temizlenmesse iyi pişmesse bebeğin zihinsel bedensel bi sorun yaratablir bence buda ileri ki zamanlarda belli olur zaten ben yiyiorum bişey olmuyo düşüncesi yanlış
Ays0 asllakts Ayrı yazınca gerçekten sakat at diye okudum ve sıcaktan zaten beynim sulanmış durumda sonradan idrak edebildim jsjsksjsh Sakat-at yemek hamilelikte önerilmiyor bence yeme 🤗