Asyaayaz1 Emine_clk01 35 haftalığım doktorum şu ana kadar kanaman varmı diye sordu olmadığı için sanırım artık Doğumdan sonra vurucak 35+3 üm ilk çocugumdada öyle Doğumda vurulmuştum
Sametnida Emine_clk01 benim ara ara kanamam olduğu için doktorm hemen olmam gerektigini söyledi 12. Haftamdayin suan
mucizem0111 Şuanda 32+2 yim 28. Haftamda olmuştum ilk gebeliğim duruma göre doğumdan sonrada vurulabilir dedi sanırım bebeğin kan grubuna bağlı olacakmış vurulup vurulmaması
Zezeeeyyldrm Sametnida kanaman varsa hemen olmalısın mutlaka daha sonra 28.haftada tekrar olunuyor duruma göre iğne koruyuculuğu 3 ay
betlkrkmaz Sametnida 1 kere oluyor diye biliyorum kan uyuşmazlığı iğnesi normalde 7. Ayda olunur ama benim düşük tehlikem olduğu için 6 haftalıkken oldum
Zezeeeyyldrm betlkrkmaz hayır 1 kere olmuyor normalde 28. Haftada vuruluyor ve doğumda ama eğer ilk haftalarda kanama olursa o zamanda vuruluyor 28.haftada da doktorum dediki iğnenin koruyuculuğu 3 ay bende 6 haftalıkken oldum 28.haftamda tekrardan olacam geçen hafta doktor böyle söyledi.