hayalozcakir Merhaba iyi akşamlar 20+3 haftalık hamileyim dünden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum ve artık iyice rahatsız etmeye başladı. Acaba risonel adlı burun spreyini kullanmamın bir sakıncası var mı? Bilen yorum yaparsa çok sevinirim teşekkürler🙏🏻
Deletedmom23234 hayalozcakir Bu kadar hassas konuları doktorunuzla görüşmeniz lazım 🙏🏻 Herkes fikir verebilir fakat doğru olanı doktorunuz söyleyecektir
Mrvclkkk hayalozcakir bende şuralarda bekleyim En başından beri bendede var buhar makinası aldık fayda etmedi. 😑
Zeyyyn hayalozcakir gebelik döneminde önerilmiyor vıcks buharına durun yada cold mix alıp yakanıza damlatın ben buhar makinesine koyuyorum rahatlatıyor
Huzeyfe hayalozcakir bebeklere kullanılan serum fizyolojik tavsiye ederim. Normal serum olarak eczaneden alıp enjektörle çekip burnunuzu açabilirsiniz özellikle de gece. Geçen haftalarda hastalandım kullandım bende
hayalozcakir Deletedmom23234 Maalesef doktoruma ulaşamadım belki bilgisi olan vardır bu konuda diye sormak istedim. Doktor,hemşire olan arkadaşların tecrübesi vardır umuduyla yazmış bulundum açıkcası sizede teşekkürler
Deletedmom23234 hayalozcakir Yok biliyorum iyiliğiniz için söyledim lütfen yanlış anlamayın 🤍 Instagram’da çağrı gülümser diye bir doktor var mesaj atan herkese cevap veriyor çok tatlı bir doktor ona da danışabilirsiniz isterseniz 😍
Suleasyaa Bende de oluyordu bebeğim için aldigim fizyolojik serumu kendime kullandım çok rahatlatiyor
gokturkefe Bende doktora sordum kendi doktoruma gidemedim devlette görünmüştüm alerjimde var bana evde de maske tak iyi olur dedi 😅😁😂
hayalozcakir gokturkefe keşke başka birşey önerseymiş daha çok yardımı olurdu😅Zaten nefes alamıyoruz maskeyle hiç alamayız😄
elisss_61 hayalozcakir hamilelikte bırun tıkanıklığı malesef çok sıkıcı bi durum. Ben ilk hamileliğimde yaşadım ve ilaç içerikli her türlü şeyi Alman sakıncalı malesef canım. Gündüzleri biraz çeksen de geceleri yatarken breath right burun bandı kullanabilirsin. En azından uykular haram olmuyor şu an ikinci gebeliğim ve onunla geçiriyorum. O bantlarda ilaç vs yok etkisi burun kanatlarını havaya kaldırarak nefes almayı kolaylaştırmak ve bayaaa işe yarıyor
VSeherA @hayalozcakir benim alerjim var spreyleri kullandırtmadılar 😔 deniz suyu spreyi almamı söylediler ben de alerji için yaramasa da tıkanıklığa iyi gelebilir 👌
Zynpzmr_2 hayalozcakir Bu durum hamilelikte normal karşılanıyor canım herhangi bir rahatsızlığın yoksa buna hamile nezlesi yada gebelik riniti deniyor bazılarında uzun sürebiliyor