Doğurdum arkadaşlar . İkinci gebelik . Oğluma kavuştum . bir türlü başlamayan sancılar 41 haftaya kadar ilerledi ve 3cm açıklık ile bir hafta daha bekledim .. doğum bir türlü gerçekleşmedi ve her türlü şeyi yaptım arkadaşlar tüm önerileri ama sancım gelmedi doktor artık bebek büyüyor diye bilgi verdi normal seni zorlayacak diye eşim ailem herkes psikolojik baskı uyguluyordu olmadı mi doğmadı mi diye .. her neyse kaçamadığım gün saçlarımı yaptım mis gibi giyindim ayın 2 sinde yatış yaptım öğlen saat 1 de . Doktor hiç bir şey yeme dedi ama tabi yatıstan önce karnımı baya doğurdum 🐣 sonra yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladı doktorum ilk açıklığıma 4 cm dedi sonra cook ama cook tatlı bir ekip ile doğum serüveni başladı . Sancı verildi plts topum geldi eşim annem kayınvalidem herkes yanımda ebem coo tatlı doktorum ondan tatlı hersey cook güzel başlandı . Eşim masaj yaptı belime sadece eşimi istedim sancı odasına ama annemler de geldi hep cook güzeldi sonra beklenen oldu sancılar arttı dayanılmaz hale geldi suan daha bir günlük anne olduğum icin o anları unutmak istiyorum ayrıntıya girmeyeceğim güzel anneler . Ama coo zordu . Eşimi ağlarken görüyorum annemi yerde uzandım sonra doktor doğum anında kim olsun istersin dedi hiç kimse dedim çünkü beni öyle görsünler istemiyordum . Eşim hele beni öyle görmesin istiyordum çünkü ağlıyordu .. doktor 6 cm iken epidıral prenses doğum önerdi kabul etmedim çünkü zaten sancımı çekmiştim şimdi daha cook ilerleyecekti . Sonra doğum ekibi ile doğum odasına geçtik . Suyum geldi 8 cm de suyum gelince hersey daha zordu ….. sonra doktorumun dediklerine ebenin dediklerini yaptım ne derlerse onu yaptım . Size en büyük tavsiyem ne kadar zor bir acı olursa olsun kulagınız ebeniz de ve doktorunuzda olsun emin olun onlar size bağırıyorsa dahi bir bildiği vardır isterse o an size en büyük sesi yükseltsin o an ki ekibi dinleyin . Benim tek avantajım buydu ne derlerse yapmaya çalıştım ..