Duygu9283 Kızlarrrrrrrrrrr yetişinnn üç gündür göbek deliğim aniden deli gibi sızlamaya başlıyor sizde de oluyor mu normal mi 22. Haftadayız
Deletedmom23234 Duygu9283 Korkmayın lütfen herkes hamileliğinde bunu yaşıyor çünkü rahim yukarıya çıkıyor ve bu yüzden ağrı çekiyorsunuz 🙏🏻 istisnai durumlar dışında göbek deliği ağrısı çok normal karşılanıyor
PinarMehmet Duygu9283 peki acı hissediyor musunuz göbek deliğinizde ve etrafında ? Sizden ricam bi muayene edin göbek deliğinizin alt çizgisinin orta kısmı boş mu normal mi ve iki yana ayrılma gibi birşey söz konusu mu acaba .
ilkgebelik123-_ PinarMehmet merhabalar tesadüf gördüm bende post açtım benim gobek deligimde ağrıyor böyle acıyor baktım değişiklik yok ama yürürken sıkıntı oluyor
ecemp161013 PinarMehmet bilginiz var sanırım bu konuda benim gobek dediğimin ortasi baya yumuşar sanki parmağımı bastirsam delip gircek gibi ve hassasiyet var normal mi acaba
PinarMehmet ilkgebelik123-_ merhaba kaç haftalık hamilesiniz ? Yürürken sanki göbeğiniz aşağı doğru çekiyor gibi oluyor mu ?
PinarMehmet ecemp161013 o yumuşaklık muhakkak oluyor korkulacak bir durum değil, burda önemli olan sizin belirtileri düzenli olarak takip etmeniz ve olağan dışı birşey hissederseniz hemen doktorunuza danışmanız 😇