diamond2635 deletedmom2014 benim normalde uyku sorunum var gebelikten önce çok ciddi dozda ilaç kullanıyordum o yüzden prilam ben de uyku yapmadı.Yapmadığı gibi bulantımı da geçirmedi🤦🏻♀️Sınav için de sanırım bulantı uykudan daha iyi bir seçenek kraker ile midenizi bastırıp gidebilirsiniz başarılar🙏🏻
nevamm1 deletedmom2014 uyku ve halsizlik yaptığı için doktorum gece yatmadan önce 2 adet iç demişti bütün günüm çok rahat geçiyor
Denizyildizii deletedmom2014 gece prilam kullanılıyor 2 tane. Eğer bulantı devam ederse gündüzleri zofer kullanabilirsin doktor yada eczacıya danışıp. O uyku yapmıyor
Chemstry deletedmom2014 ben gece ytarken içiyorum uykuda çok sıkıntı yaşamıyorum. Ben 7 aydır kullanıyorum bünye alıştı galiba 😂
vuslat_ekimde deletedmom2014 yatarken 2 adet kullanıyodum canım ben gündüz içmiyodum ilk haftalarda çok uyuyodum hormonlardanda olabilir
Haticecakirr deletedmom2014 gece uyumadan için bir de eğer bir tanesi etki ediyorsa bir tane kullanın 2si vücuda ağır geliyor
vuslat_ekimde deletedmom2014 canım zaten gece aldın mı sabaha anca etki ediyor gün içinde çok yoksa sabah alma uyku yapar inşallah bir an önce biter ben 25+1 im daha 2 haftadır içmiyorum 17 18 de azalmıştı bira senin o kadar sürmez umarım