Gnys Bugün kontrole gittim 33+3 üm. Dr kilosunun 1 hafta geriden geldiğini söyledi. 1900 kilo şuanda bu açıklığı nasıl kapatabilirim? Ne yapmam lazım?
Annesininminigi Gnys Bende dün gittim 33+1 de 2280 di kilosu 4 gün öndeymiş valla karpuzdan bssks birsey yiyemiyorum ben
PamirMira Gnys canım öncelikle bunlar çok normal bir hafta ileri geri çokta önemli değil.. ama kilo alsın istiyorsan muz fıstık kaşar peynir yağlı süt falan iç
DnHazrlklar Canım bu durum genetikte olabilir sen ya da eşin minyonsa ya düşük kilolu doğduysanız olabiliyor ama muz kaşar peyniri haşlanmış yumurta süt kaymaklı kondurma bol bol et protein ağırlıklı beslenme pekmez gibi yiyecekler bebeğe kilo aldırabiliyor bir süre de böyle dene
Gnys DnHazrlklar teşekkür ederim. Yiyorum aslında hemen hemen herşeyi. Herşey yolunda giderken bu kontrolde böyle söylemesi çok canımı sıktı.
Alinmavi Gnys hic caninizi uzmeyin 2 hafta ileri yada geri olmasi normal endiselenecek bir durum yok 2 haftadan fazla olunca bir seyler yapmak gerekiyor
GldnUysll Benm bebegimde 1 hafta geriden qeliyor esimde bende minyon tipliyiz doktor zaten ikinzde minyonsunuz iri bir bebek beklemek pek dogru olmaz geriden gelmesi boy ve kilosunu kapsar beyin qelisimi ve organ qelisimi sağlıklı cok kafaya takma diyerek beni rahatlatti