Seraap6 Eymen68_ gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🙂 doktor ismi muayene ve doğum nedir yazabilir misiniz
SevdeAcr Eymen68_ ben de dünyamda yapıcam inşallah son 20 günüm hastane nasıldı biraz daha bahsedebilir misiniz
Eymen68_ Seraap6 zemine Şengüldü doktorum çok iligilidir kendisi 180 TL ücreti var normalde ama ben 150 tlye oluyordum indirimi vardı eşimin
Merveikratanem metehaninannesiii evet eşide çok iyi doçent eşi geçen ilk defa gittim hocam eşim sizden başkasına güvenmiyor dedim gerçektende öyle 1 yıl önce kızımada hep Hüseyin Aksoy’a gittim şimdi ikizlerimde de Hüseyin Aksoy hep
Haticecakirr 3prensannesim Doktordan doktora değişiyor demek ki fiyatları 😁😁muayenede olduğu gibi doğumda da kuzum
Eymen68_ SevdeAcr çok ilgililer ben çok memnun kaldım kuzum Güler yüzlü hepsi lohusa şerbeti 10 lu hastane seti veriyorlar mustelanın şampuanını bi kaç birsey daha veriyorlar yanında hasta bezi felan veriyorlar istediğin kadar ben yanımda ped götürmüştüm hiç kullanmadım ordan aldım bebeğim göğsümü tutmadı mamayı da ordan verdiler
SevdeAcr metehaninannesiii Doğum parası indirim olayını konulun bence ben iş yerim dolayısıyla indirimle dünyamda muayene oluyorum fakat doğuma indirim yapmıyorlar
Eymen68_ SevdeAcr rahattı kuzum yatağı felan televizyonu felan var odada bardak vs felan uzun koltuk var refakatçi için
bsra46 Merhaba. Bende memorial nilgün avşar benzere gidiyorum. Ikinci bebeğim ilkindede ona gitmiştim. Muayene 260 lira doğum için 6 bin lira dediler. Çok seviyorum kendisini her an sorduğum şeye hızlıca cevap veriyor telefondan